Már megint belenyúltam a CSS-be – BLOG: 27. NAP

Nagyon nem bírok magammal ezért, most megint nekiálltam mókolgatni a téma megjelenését. Még nincs arculati kézikönyv és várhatóan úgy fog elkészülni (HA egyáltalán magamra tudom erőltetni), hogy a weboldalon használt dolgokból fogom összeollózni. Persze, ahogy minden a vállalkozásomban képlékeny, rugalmas, átszabható lesz, mert valahogy nem bírom a kötöttségeket 😀 Viszont szükségem lesz majd mankókra, HA valakinek lemásolom a rendszert vagy mások is tudnak tartalmat (bejegyzést, kurzust vagy bármilyen formátumot) feltölteni.

Mi bántja a szemem a designban?

  • lábléc és fejléc – színek, betűtípus = nem letisztult, olyan gagyi hatása van
  • gombok – formája, színe és stílusa = mint az előző pont
  • az alap megfelel, viszont valahogy profibbat szeretnék = lehet a Divi alap sablonja korlátoz, lehet csak a szemem csap be, lehet én tettem tönkre, DE gagyinak érzem

Ahogy telik az idő, úgy tudom egyre jobban megfogalmazni azt, hogy mit nem szeretnék. Azt, hogy mit szeretnék továbbra sem tudom biztosan. Letisztult, minimalizmus, kevés szín, jó betűtípusok, egységes kompozíció = nem vagyok grafikus/designer/UI,UX szakember, DE valamit ki fogok szenvedni, amivel elégedett leszek.

Mi valósult meg?

  • Folyamatban van a kutatás (az elfogadható megoldást keresem)
  • Hamarosan…
Címkék: CSS | design | Divi | ux/ui

További bejegyzések

Új erő? Új ötletek? Gyakorlás/tesztelés? – BLOG: 36. NAP

Új erő? Új ötletek? Gyakorlás/tesztelés? – BLOG: 36. NAP

Nem tétlenkedtem tavasszal és a nyarat is megindítottam a munkáim révén, viszont az új helyzetek, új látásmódot igényelnek. Nulláról építkezek, ahogy itt is és olyan eszközöket fogok használni, amit előtte nem vagy ilyen kombinációban nem.

Kicsit leálltam: nem sikerült a 60 nap egyben – BLOG: 35. NAP

Kicsit leálltam: nem sikerült a 60 nap egyben – BLOG: 35. NAP

Az elmúlt időszak kicsit hosszabb volt, minthogy 1-2 nap alatt bepótoljam = leálltam. Őszintén bevallom, hogy elgyengültem és nem volt erőm lenyomni egyben a 60 napot. Nem dobtam el a projektet, DE ez a törés megtörtént és lassított a célom elérésében. Van pozitív...

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel még ma!