Új kurzus tervezése – Blog: 13. nap

A fejemben már kezdett összeállni egy kurzus képe, amely bemutatja a weboldal készítés nehézségeit és elhelyezi a honlapot a marketing eszközök térképén. Első lépésbe papírra vetettem egy vázlatos listát a lehetséges leckékről és témákról, majd ezeket feltöltöttem és csinosítgattam a LearnDash felületén. (még CSAK a váz készült el)

Ahogy már többször is kifejtettem főleg gondolkodásmódot szeretnék fejleszteni, ezért olyan témákat keresek, amelyek univerzálisak (amennyire lehet), nem kötik meg a kezünket az egyes eszközök korlátai, illetve érdekelt vagyok a témába, hogy hitelesen tudjam átadni az elmúlt évek tapasztalatait.

Miért a weboldal készítés buktatóira hívom fel a figyelmet?

  1. Saját weboldalon rugalmasan meg lehet oldani bármilyen feladatot (lényegében a szakmértelmünk szab neki határt)
  2. Ha mi (mindenki saját magának) készítjük a weboldalt, akkor abban tudok segíteni a WordPress Alapozó Kurzus révén, illetve privát oktatás keretein belül. Ez a megoldás sok tanulással, teszteléssel és kudarccal tűzdelve fog megvalósulni = sokáig fog tartani és az eredmény se biztos, hogy megfelelő lesz
  3. Ha szakember keresésnél nehéz döntést hozni, mert nincsenek meg a kellő alapok, akkor itt pont annyi tudást fogsz kapni, hogy ne tudjanak átverni
  4. Ha a kurzus hatására úgy érzed, hogy én lennék a megfelelő kivitelező, akkor bátran kérj ajánlatot
  5. Remélhetőleg az átadott tudás révén olcsóbban juthat a vállalkozásod, minőségi weboldalhoz

Tehát lényegében a piacon uralkodó káoszban szeretnék egy kis mankót nyújtani, illetve a saját szolgáltatásomra felhívni a figyelmet.

PROTIPP: minden olyan szolgáltatással, ami ár-érték arányban megfelel (többet is nyújt) ki lehet alakítani a bizalmat. Ha a bizalom kiépült, akkor onnan még 1-2 kis lépés és az ügyféljelöltből ügyfél, vagy partner is válhat. Lényegében ez egy fizetős csali. Ezt egészíti ki az ingyenesen elérhető blog és majd később a vlog (ha van remarketing kód, akkor követni fognak a hirdetésem – jelenleg még nem tartok abban a fázisban) és a hírlevél (itt mondjuk email címmel fizetsz).

Lényegében most építem fel a szolgáltatás piramisomat és a hozzá tartozó kiegészítő tevékenységeket. Minden össze lesz kapcsolva, mindennel, így ha valaki egyszer betette a lábát a pókhálóba, onnantól visszavonásig újra és újra elérhető lesz valamilyen formában [marketing > oktatás > profit + képzett ügyfél jelöltek = win-win] .

További bejegyzések

Új erő? Új ötletek? Gyakorlás/tesztelés? – BLOG: 36. NAP

Új erő? Új ötletek? Gyakorlás/tesztelés? – BLOG: 36. NAP

Nem tétlenkedtem tavasszal és a nyarat is megindítottam a munkáim révén, viszont az új helyzetek, új látásmódot igényelnek. Nulláról építkezek, ahogy itt is és olyan eszközöket fogok használni, amit előtte nem vagy ilyen kombinációban nem.

Kicsit leálltam: nem sikerült a 60 nap egyben – BLOG: 35. NAP

Kicsit leálltam: nem sikerült a 60 nap egyben – BLOG: 35. NAP

Az elmúlt időszak kicsit hosszabb volt, minthogy 1-2 nap alatt bepótoljam = leálltam. Őszintén bevallom, hogy elgyengültem és nem volt erőm lenyomni egyben a 60 napot. Nem dobtam el a projektet, DE ez a törés megtörtént és lassított a célom elérésében. Van pozitív...

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel még ma!