WordPress Alapozó Kurzus [2017-es kiadás]

A kurzus célja, hogy teljesen egyedül létrehozd az első egyszerű WordPress weboldalad. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozásod/projekted weboldalát el tudod készíteni, aztán idővel, sok gyakorlással tovább tudod majd fejleszteni. Ez a kurzus megadja a kezdő rúgást, DE nem tud felkészíteni az összes lehetséges nehézségre, mert minden projekt más és más. Szerencsére, ha elakadsz kérdezhet itt, DE a Google is barátod – szinte végtelen mennyiségű segítséget kaphatsz (főleg angolul, DE nagyon sok a magyar felület is)

Telepítsd, konfiguráld és szabd személyre
az első egyszerű WordPress weboldaldal!

Mit érdemes tudni a kurzusról?

  1. Betekintést nyersz a WordPress weboldalak világába
  2. Segítségével elkészítheted a saját weboldalad
  3. Nézd meg a videókat, jegyzetelj és gyakorolj, mert máshogy nem fog menni
  4. Ha elvégezted a kurzust utána is képezd magad!
  5. Ha segítségre lenne szükséged, akkor tedd fel a kérdéseidet!

Képzés célja

A kurzus célja, hogy teljesen egyedül létrehozd az első egyszerű WordPress weboldalad. A kurzus címében is szerepel az, hogy ALAPokkal fogsz megismerkedni, így NE VÁRD azt, hogy az elvégzése után egyből profi leszel. Igazából ez az első lépés.

Képzés követelménye

A kurzus elvégzéséhez egy laptop vagy asztali gép szükséges. Célszerű először megnézni a videókat, közben jegyzetelni, majd a csatolt segédanyagokat is átnézni.

Kinek ajánlott

Még sosem foglalkoztál weboldal készítéssel, de meg szeretnéd tanulni. Nem ismered a HTML és CSS szerkesztés fortélyait, de szeretnél egy szép és használható weboldalt.

Ft

Cikkszám: WPAK017 Kategória: Címkék: , , , ,

Ajánlatkérés/visszahívás

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel még ma!

Pin It on Pinterest