Stripe + WooCommerce Bookings éles tesztre állítva – Blog: 8. nap

Látványos haladást értem el? Nem, talán, igen – azt hiszem, hogy ezzel már, ha valaki nagyon akar, akkor tud éles konzultációt foglalni. Persze nem életszerű, hiszen nagyon nem reklámozom az oldalt, mert ugye élesbe gyártom le, ezért nem is nagyon esik be rajtam kívül senki. DE mi is történt?

Stripe és WooCommerce összekapcsolása

Még a projekt elején írtam, hogy regisztráltam egy Stripe fiókot, ami már össze is kötöttem a WooCommerce webshopommal. Ehhez használtam egy plugint, DE itt a lényeg az volt, hogy pikk-pakk meglegyen. Ez innentől papíron megy. Tesztelgetni nem fogom, majd ha hirdetést is futtatok és egy foglalás sem lesz, akkor fogom szívni a fogam.

WooCommerce Bookings = konzultációs időpont foglalások

  • WooCommerce Bookings plugint telepítettem
  • Létrehoztam az első konzultációmat: Online vállalkozás indítás [1 órás konzultáció + segédanyag]
  • Az első konzultációt valamennyire feltöltöttem, DE kép még nincs hozzás
  • Sajnos a termék oldal is csúnya még, DE ez a következő napok feladata lesz
  • Beállítottam a foglalásokat: csak szerdán elérhető a szolgáltatás, a következő 3 hónapra lehet foglalni, 10.00-20.00 között, CSAK 1 órát
  • A segédanyag linkjét a fizetés utáni email tartalmazza

A szolgáltatás lényege, hogy vagy a konzultáció mellé kap valaki egy hasznos anyagot pdf-ben, vagy pont fordítva: egy doksi mellé jár a konzultáció. Win-win helyzet, mert a doksiból fel lehet készülni a konzultációra és nem lesznek annyira vakon a leendő ügyfelek. Természetesen a készült egy kérdéssor is, amivel én tudok felkészülni.

Megjegyzés: természetesen a szolgáltatás minősége, a nyújtott szolgáltatások száma is folyamatosan fog bővülni. Minden olyan témát ki lehet dolgozni, amilyen kérdésekkel az ügyfeleim hozzám fordulnak = egyszer válaszolok, mégis hosszútávon tudok pénzt keresni vele. A doksit lehet videóval és/vagy hanganyaggal turbózni = növelt csomagérték.

További bejegyzések

Új erő? Új ötletek? Gyakorlás/tesztelés? – BLOG: 36. NAP

Új erő? Új ötletek? Gyakorlás/tesztelés? – BLOG: 36. NAP

Nem tétlenkedtem tavasszal és a nyarat is megindítottam a munkáim révén, viszont az új helyzetek, új látásmódot igényelnek. Nulláról építkezek, ahogy itt is és olyan eszközöket fogok használni, amit előtte nem vagy ilyen kombinációban nem.

Kicsit leálltam: nem sikerült a 60 nap egyben – BLOG: 35. NAP

Kicsit leálltam: nem sikerült a 60 nap egyben – BLOG: 35. NAP

Az elmúlt időszak kicsit hosszabb volt, minthogy 1-2 nap alatt bepótoljam = leálltam. Őszintén bevallom, hogy elgyengültem és nem volt erőm lenyomni egyben a 60 napot. Nem dobtam el a projektet, DE ez a törés megtörtént és lassított a célom elérésében. Van pozitív...

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel még ma!