Színek és font újra gondolása 1.0 – BLOG: 31. NAP

2022.02.09Blog

Nagyon sokat nézegettem már a színkombinációkat, DE mindig arra kell rájönnöm, hogy nem vagyok designer. A minták minden téma és bármilyen grafikai anyag esetén is annyira profik, DE amikor picit is hozzányúlok szét is esik a p****ba. Aztán mindig az a helyzet, hogy vagy nem elég profi, vagy low budget profi vagy annyira igénytelen, hogy ezt havonta egyszer eljátszom. A betűtípussal különösebb gondom nincs, ezért azt nem molesztálom.

Hol keresem a színeket?

DE már az első két linket találtam 3-4 olyan színkombinációt, amit nagyon adnék, DE a bevezetőben leírt problémába ütközök folyton = nekem sose úgy néz ki, ahogy a képen. Ezt még tetézi azt, hogy a következő kérdések merülnek fel bennem:

  • Mennyire számítanak a trendek?
  • Az látogatókat mennyire befolyásolja ez?
  • Ronda oldalakon is eladnak. Az enyém elég ronda vagy éppen elmegy?
  • Mennyire számít a pszichológia?
  • Mennyire zavar engem a jelenlegi? Zavar egyáltalán? Vagy csak húzom az időt?

Ezek a színek jönnek be

  • Red Highlight: #B73225 Blue Minded: #004E7C Maroon 6: #591COB Grey Water: #5C5F58 Lighter Grey: #DCE1E3
  • Blackish: #202020 Dark Grey: #3F3F3F Medium Grey: #707070 Egg Yellow: #FFDF6C White: #FFFFFF

Nem tudom, hogy érdemes-e ezzel foglalkozni? A logó úgyis monokróm lesz, színt olyat kap, ami éppen aktuális lesz. A font, ha egyáltalán lesz benne, meg simán változhat. A lustaság, pontosabban “más feladatom” van oltárán be fogom áldozni a designt, úgy néz ki.

Ez is egy ilyen megúszós poszt, mert a kutatás részén vagyok túl, ami azért be kell vallanom nem volt olyan combos. DE ha figyelembe veszem azt, hogy nem vagyok designer csoda, hogy legalább így állok. Haladok, pipilépésekben, DE haladok.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Szolgáltatások

HelloPack WordPress bővítmény csomag

További bejegyzések

Videó felvételek “a jó az elég jó” jegyében – BLOG #43

Videó felvételek “a jó az elég jó” jegyében – BLOG #43

Egy év halogatást poroltam le a kurzusról. Nem volt annyira nehéz újra nekilátni, mint ahogy elsőre gondoltam. Természetesen nem volt zökkenőmentes, mert a szövegek és a kvízek pótlása mellett maradt idő a segédanyagokra is. DE ezzel megint sikerült elodáznom 1 héttel...

Ajánlatkérés/visszahívás

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel még ma!

Pin It on Pinterest