Mai haladás (tartalomgyártás és kis maszatolás) – BLOG: 29. NAP

2022.02.07Blog

Maszatolgatunk? Maszatolgatunk? – tettem fel magamnak a költői kérdést. Aztán azonnal nyugtáztam, hogy igen… Lényegében folytattam a megkezdett kurzusépítést, ami a tervezettnél keményebb munka lesz, DE nem megoldhatatlan határidőre, sem. Mellé még levettem a feladatlistáról 1-2 elemet (+ kicsit “takarítottam” a billentyűzetet is).

Tartalomgyártás

Haladtam tovább a következő témákkal. Ahogy kezdek belefolyni a részletekbe, úgy lesz egyre terjedelmesebb az anyag. Nem scriptet írok, hanem szöveges tartalmat gyártok. Magyarul nem lesz ugyanaz, amit leírok és elmondok, mert a videókba szeretnék többet nyújtani, több személyes témát, tapasztalatot, történetet belevinni.

A terv a következő

  1. Összefoglaló szöveges tartalom a témához – ez lesz a script alapja is
  2. A szöveges tartalom kerül pdf formátumba is, amit le lehet tölteni a téma alján – valami pluszt ide is szeretnék, még nem tudom mi lesz, DE jó lenne
  3. Elkészítem a tartalom alapján a scriptet, amely alapján a videókat készítem – ezeknél mindenképpen lesz extra tartalom, saját példa (nézzék meg, ha elkészítem)
  4. Lesznek a témához szorosan kapcsolódó és CSAK ott elérhető videóanyagok
  5. Lesznek a témához szorosan kapcsolódó és PUBLIKUSAN (ingyenesen) elérhető videóanyagok (csali, közösség építés – alapozás)
  6. Minden kurzushoz lesz upsell termék/szolgáltatás – többnyire munkafüzet, konzultáció vagy extra videók és letölthető anyagok

Az alapelv mindig ugyanaz: a tartalom legyen több felületen is felhasználható, DE mindig legyen valami plusz hozzá, hogy érdemes legyen megnézni, elolvasni, letölteni vagy éppen megvenni.

Kis maszatolás

Első körben húztam az időt, mert nem akart megfelelően működni a billentyűzet (nem csoda, mert kapott már épp eleget az elmúlt időszakban), ezért szétszedtem. Kicsit takarítgattam, megigazítottam a Space billentyűt (talán jobb is lett). A Scroll Lock-ról lemondtam, mert elveszett egy kis gumiharang, ami működtetett egy másik gombot, amit használtam is. Először nem akart menni szinte semmi (semmit sem érzékelt), mert nem csavaroztam össze. Amikor észleltem a hibát és pótoltam a hiányosságot, már minden rendben ment – viszont nem ártana egy tartalék billentyűzet. Kiegészítés: a popsim alatt találtam még két csavart + egy gumiharangot = minden tökéletesen működik.

Úgy gondoltam, hogy még mókolgatni fogok az oldalon, DE tévedtem, viszont a hiba/feladatlista bővült.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Szolgáltatások

HelloPack WordPress bővítmény csomag

További bejegyzések

Videó felvételek “a jó az elég jó” jegyében – BLOG #43

Videó felvételek “a jó az elég jó” jegyében – BLOG #43

Egy év halogatást poroltam le a kurzusról. Nem volt annyira nehéz újra nekilátni, mint ahogy elsőre gondoltam. Természetesen nem volt zökkenőmentes, mert a szövegek és a kvízek pótlása mellett maradt idő a segédanyagokra is. DE ezzel megint sikerült elodáznom 1 héttel...

Ajánlatkérés/visszahívás

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel még ma!

Pin It on Pinterest