Új erő? Új ötletek? Gyakorlás/tesztelés? – BLOG: 36. NAP

2022.06.13Blog

Az elmúlt időszakban nem foglalkoztam a projekttel, mert nem ez volt az a feladat, ami annyi motivációt adott volna, hogy megérje korábban kelni és később feküdni, esetleg elengedni a sorozatokat vagy a filmeket. Nem tétlenkedtem tavasszal és a nyarat is megindítottam a munkáim révén, viszont az új helyzetek, új látásmódot igényelnek. Nulláról építkezek, ahogy itt is és olyan eszközöket fogok használni, amit előtte nem vagy ilyen kombinációban nem. Teljes marketing lefedettséget fogok elérni offline és online is: plakát, óriásplakát, TikTok és TikTok hirdetés, valamint az eddigi szokásos taralommarketing és PPC kampányok. Projektmenedzseri feladatokkal megtűzdelt, belső kommunikációs feladatok is képbe került, szóval nem fogok unatkozni az biztos.

Új erő?

Nem hinném, nem fogom ezt a projektet csúcsra járatni vagy nem idén. Viszont ez egy olyan felület, ahol ki tudom próbálni az újdonságokat, új felületeket és meg is tudom tölteni tartalommal. A blog mindenképpen marad, mert szeretném dokumentálni a saját fejlődésemet és remélhetőleg a sikereimet is.

Új ötletek?

Semmi újdonság, nem fogom feltalálni a spanyolviaszt, DE a meglévő folyamataimat fogom tovább fejleszteni és beépítem az új eszközöket. TikTok, Insta, Facebook, YT – hasonló tartalmat vár kicsit máshogy, DE alapvetően egy lesz a forrás, amit megfelelően szerkesztve fogok kiküldeni: hossz, tájolás, stílus egy picit más és mégis ugyanazt a brandet fogja szolgálni.

Gyakorlás/tesztelés

Az eddig projektek során tapasztalt céltalanság (ami ennél a portálnál is jelentkezett, annak ellenére, hogy kristálytiszta út volt kijelölve) változott valamennyire és újra érdeklődést mutattam a marketing világa felé (szokták mondani: van az a pénz – viszont most lehet nem is pénz, inkább a kihívás volt az, ami miatt belevágtam). Természetesen bevédtem a sejhajomat, mert ahogy itt is, fizetős ügyfélnél is elfogyhat a lendület (ezért is jobb biznisz számomra a weboldalkészítés – egyszer elkészítem és le van tudva a neheze, havidíjért javítgatom, bővítem és tartalommal töltöm fel = nincs felelősség, nincs elvárás, nincs nyomás).

Azért lesz némi újdonság a TikTok , illetve a TikTok hirdetések miatt (sikeresen regisztráltam a céget ügynökségként és már tudnák is hirdetni, ha lenne mit), DE ahogy néztem semmi extra, csak a szokásos: kiválasztom a célcsoportot, készítek egy hirdetést, megjelölök egy célt és a megfelelő helyre irányítok (gyakorlatban lehet kicsit keményebb menet lesz, DE 1000%-ig biztos vagyok a sikerben). Videós tartalmat gyártani 10-20-30 másodpercben nem nehéz (persze lehet hosszabb is, akár 10 perc is), DE hogy a célközönség fogyasztani fogja, ki tudja? Ezért is fogom létrehozni ennek az oldalnak a fiókját és napi bejelentkezésekkel értéket adok át (lehet nem minden nap, DE törekszek rá).

El fog készülni bármikor is újabb oktatás?

Ma délután még úgy gondoltam, hogy elkezdem felvenni az egyik tervezett oktatás anyagait (milyen sokszor voltam ezzel így – lehet be kellene írni a naptárba, ahogy Wolf Gábor oly sokszor tanácsolta? – nem hinném, hogy sokadik próbálkozásra működne = el fogadom, hogy máshogy működik az szervezetem, mint az átlag és a sikeres embereké), DE végül nem jutottam el odáig, mert inkább pihentem egy kicsit (AoE2-ben egy vízicsatával több van a hátam mögött). Még mindig félek a munkától és attól is kicsit, hogy a tudásom nem éri meg azt a pénzt, amit kérnék érte, pedig DE. @Gazduig Instagram posztjában a lépésekről volt szó, ahol hasonló helyzetet mutatott be, CSAK pont fordított állással: másokat figyelünk, akik jobbak, mint mi és egyszerre akarjuk őket beérni (mert mohók vagyunk, nem akarjuk beletenni a munkát, jobb kifogást keresni), hiába több kisebb lépéssel (és extra munkával) simán megoldható lenne (rövidebb vagy hosszabb idő alatt, DE nem azonnal).

Lényegében félek attól, hogy nem lenne elég jó, amit készíteni fogok és vagy nincs kedvem dolgozni (keresem a kifogásokat, ahelyett hogy kicsiket lépkednék): pedig a 2017-es oktatásom a mai napig tud segíteni az embereknek és még a munka sem áll tőlem annyira messze, mindig (mondjuk ez a mondás a legigazabb rám nézve: a pénzért bármit, csak dolgozni ne kelljen). 2012 környékén tudtam, hogy az online oktatásban van a jövő, DE mindig el kell telnie 5 évnek, hogy legyen valami változás nálam. Hohó!!! Ez az 5. év – szerencsére nem vagyok babonás, majd kialakul.

Készülnek az anyagok, akarva akaratlanul

A marketinges feladatokkal párhuzamosan készülnek újabb és újabb anyagok. Ezek bővítik azt a tudásbázist, amiből később oktatás, tréning vagy konzultációs anyag lehet. Szóval az sem igaz, hogy nem foglalkoztam ezzel a projekttel, CSAK nem tudatosan. Már rég elegendő tudást szívtam magamban, kétszer meg is emésztettem, DE folyamatosan újabb anyagok felé nyitok, mert így tudom elodázni azt, hogy ki kelljem állnom a fényre. Ki fogok egyáltalán? Talán, DE ezt ebből a bejegyzésből nem fogom tudni.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Szolgáltatások

HelloPack WordPress bővítmény csomag

További bejegyzések

Végre nem üresbe pörgetem az agyam – BLOG #41

Végre nem üresbe pörgetem az agyam – BLOG #41

Már egy ideje pazarlásra adtam a fejem, amit a legtöbben úgy hívnak, hogy brainstorming, agyalás, tervezés, elméleti maszturbáció és még sorolhatnám a hangzatosnál-hangzatosabb neveket a halogatásra, a produktivitás teljes hiányára. Lényegében két végéről égettem a...

Google táblázat segédlet 1.0 – BLOG #40

Google táblázat segédlet 1.0 – BLOG #40

Ahogy tanulok vállalkozni, úgy kerülök szembe kisebb-nagyobb problémákkal, nehézségekkel. Ebben a cikkben két kisebbel kerültem szembe, viszont ezek megoldása hosszútávon fog megtérülni, mert egyszerűsítik majd a munkámat. Ráadásul, ha valakinek tudok segíteni, akkor...

Munka közben jön meg az étvágy?  – BLOG #39

Munka közben jön meg az étvágy?  – BLOG #39

Volt egy kisebb kihagyás a leckék írásával, mert egy saját projekt elvitte a fókuszt. Voltak adminisztrációs jellegű feladatok, amelyek számlázást (örömteli a bevételhez jutni) takartak egy kis komplikációval és új projektre való szerződést (ugye ez is pozitív, DE...

Ajánlatkérés/visszahívás

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel még ma!

Pin It on Pinterest