Haladok a kurzussal – BLOG #38

2022.11.25Blog

Novemberben átkapcsolt valami és aktiváltam magam. Lehet most indult fel a szinusz függvény, DE nem is érdekel, mert haladok. Nem tettem le a kurzusról, viszont azt hittem, hogy kicsit komolyabbal szeretnék nyitni. A tervezési fázis végén, viszont rá kellett jönnöm, hogy nagy falat lesz elsőre, ezért a már félig kész “vállalkozás indítósat” folytattam, folytatom.

Változtam?

Abbahagytam az agyalást és az időhúzást, mert valami átkattant bennem, nagyon és munkába álltam:

  1. sikerült újra kurzuskészítésbe vágnom (szövegesen már CSAK pár lecke hiányzik és lehet a tesztcsoportnak megmutatni)
  2. 1 év után elmentem borbélyhoz (már nem vagyok ősember, a hajam tovább nőhet, igaz a szakáll elég kurta lett – öcsém szerint “adagattDzsónVikk” + kurzus videóknál se hátrány egy elfogadható forma)
  3. a Szerelmes Szívek tovább üzemel a régi posztokból gazdálkodva (DE készül egy új projekt Valentin napjára + előkészítés alatt a Patreon és reklámhelyek kialakítása)
  4. a SzexEgyedul.hu folyamatosan FB növekedését szeretném meglovagolni, ezért oda és Instára is elkezdődött a tartalomgyártás 1. fázisa (ezt majd januárban kiértékelem és vagy kasza vagy folytatás – oda is vannak még ötleteim)
  5. az Egy szakállas férfi is vissza fog térni egy rövidebb, kifakadós műfajjal (részben ehhez is szükséges volt a borbély és halogatásnak is egyszer vége lesz)
  6. emellett sikerült még egy-két fennakadó projektet, problémát lezárni, megoldani (kevesebb a teher, több a nyugalom – viszont még így is maradt)
  7. új projektek is színre kerültek, így van munka is (és bevétel is lesz)
  8. állásra is jelentkeztem, aminél a próbamunkás körön túl, DE kiértékelés előtti állapotban vagyunk (a verseny miatt már megérte, DE még akkor se biztos, hogy vállalnám a munkát, HA engem választanának – van pár olyan tulajdonságom, ami már az elején kizáró ok lehet)

Online kurzus a cél felé

A legnagyobb áttörést mindenképpen ez jelentené, mert végre lenne egy olyan belépő szintű szolgáltatásom, amelyikkel kiépíthetem a bizalmat és további munkákra is szert tehetek.

  • a kurzus mellé járó kiegészítők és ajádékok/ajánlatok révén új ügyfeleket is gyűjthetek
  • affiliate marketing révén extra profitot is realizálhatok
  • a visszajelzések alapján tovább fejlődhetek, mint videós és oktató
  • végre lehet egy fél passzív bevételi forrásom

Hirtelen ennyire futotta. Jahhhh és a blogot már nem napokban számolom, mert nem fog menni olyan formában, viszont valahogy sor számoznám.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Szolgáltatások

HelloPack WordPress bővítmény csomag

További bejegyzések

Végre nem üresbe pörgetem az agyam – BLOG #41

Végre nem üresbe pörgetem az agyam – BLOG #41

Már egy ideje pazarlásra adtam a fejem, amit a legtöbben úgy hívnak, hogy brainstorming, agyalás, tervezés, elméleti maszturbáció és még sorolhatnám a hangzatosnál-hangzatosabb neveket a halogatásra, a produktivitás teljes hiányára. Lényegében két végéről égettem a...

Google táblázat segédlet 1.0 – BLOG #40

Google táblázat segédlet 1.0 – BLOG #40

Ahogy tanulok vállalkozni, úgy kerülök szembe kisebb-nagyobb problémákkal, nehézségekkel. Ebben a cikkben két kisebbel kerültem szembe, viszont ezek megoldása hosszútávon fog megtérülni, mert egyszerűsítik majd a munkámat. Ráadásul, ha valakinek tudok segíteni, akkor...

Munka közben jön meg az étvágy?  – BLOG #39

Munka közben jön meg az étvágy?  – BLOG #39

Volt egy kisebb kihagyás a leckék írásával, mert egy saját projekt elvitte a fókuszt. Voltak adminisztrációs jellegű feladatok, amelyek számlázást (örömteli a bevételhez jutni) takartak egy kis komplikációval és új projektre való szerződést (ugye ez is pozitív, DE...

Ajánlatkérés/visszahívás

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel még ma!

Pin It on Pinterest